over ons klanten type werk contact
// Maek creative team Al sinds 2001 werken we aan merken, samen met onze opdrachtgevers.
Zij formuleren de uitdaging of het probleem. Wij zorgen voor de creatieve input, de frisse wind of het kritische klankbord. Alle inzichten smelten samen tot een eindproduct waar opdrachtgevers achter staan, dat klanten raakt en waar we samen trots op zijn. Creative teamwork!BOLSIUS PROFESSIONAL
Bolsius Professional biedt kwalitatief hoogstaande kaarsen en holders voor gebruik in de horeca. Het assortiment is afgestemd op de hoge eisen die de professionele gebruiker aan kaarsen stelt. Het onderscheiden van de concurrentie en positionering wordt in de horeca steeds belangrijker. Het assortiment wordt daarom steeds verder uitgebreid om voor elk wat wils te bieden. Wij ondersteunen Bolsius Professional met product-ontwerp, verpakkingen, advertenties, flyers en productbrochures.
BOLSIUS PROFESSIONAL Productbrochure aanvulling
2017
Brochure Bolsius Professional horeca
nieuwe producten
Top
BOLSIUS PROFESSIONAL Advertentie
2017
Advertentie horeca Bolsius
Top
BOLSIUS PROFESSIONAL Productbrochure
2014
Bolsius Productbrochure
Bolsius Productbrochure
Bolsius Productbrochure
Bolsius Productbrochure
Top
BOLSIUS PROFESSIONAL ReLight MOODS
2014

Het product ReLight is een topper in het Bolsius Professional assortiment. Geheel nieuw zijn de geprinte refills, die elk interieur meteen een unieke look geven.
Bolsius ReLight MOODS
Bolsius ReLight MOODS
Top
BOLSIUS PROFESSIONAL Star Light MOODS
2013

Geheel nieuw concept voor de horeca. De Star Light MOODS brengen met hun onderscheidende prints warmte en onderscheid op tafel. Er zijn 6 verschillende prints verkrijgbaar die passen in elk type horecabedrijf.
Bolsius Star Light MOODS
Bolsius Star Light MOODS
Bolsius Star Light MOODS
Top