over ons klanten type werk contact
// opdrachtgevers in de spits We werken graag samen op basis van gelijkwaardigheid. In een open en informele sfeer gaan we samen op zoek gaan naar het beste antwoord op de communicatievraag. Zo zijn onze klanten een essentieel onderdeel van ons team.
ONDERWIJSMENS
Een adviseur van OnderwijsMens begeleidt en ondersteunt mensen in het onderwijs. Zij draagt bij aan het versterken van de kwaliteit van onderwijs, zowel in overheidsprojecten, als in bestuurstrajecten en schooltrajecten.
ONDERWIJSMENS Homepage Onderwijskwaliteit.online
2018

Het gepersonaliseerde onderwijsportfolio van Onderwijskwaliteit heeft 3 verschillende groepen die inloggen. Kind, leraar en school.
Voor elke groep hebben we een eigen homepage ontworpen.
Onderwijsmens, Onderwijskwaliteit, Hompage, Kind
Onderwijsmens, Onderwijskwaliteit, Hompage, Leraar
Onderwijsmens, Onderwijskwaliteit, Hompage
Top
ONDERWIJSMENS Logo Onderwijskwaliteit
2018

Onderwijskwaliteit.online is hèt platform voor een onderwijsportfolio op schoolniveau. Dit is een product van Onderwijsmens. Daarom hebben we uit het beeldmerk van Onderwijsmens een nieuw beeldmerk gecreëerd. Een kompas! Dit kompas wijst je de weg in je eigen online onderwijsportfolio. Visueel draait hij ook écht als je met je cursor beweegt.
Onderwijsmens, Onderwijskwaliteit, Logo
Top
ONDERWIJSMENS Website
2015

www.onderwijsmens.nl
OnderwijsMens Website
Top
ONDERWIJSMENS Huisstijl
2014
OnderwijsMens Huisstijl
OnderwijsMens Huisstijl
Top
ONDERWIJSMENS Logo en pay off
2014

Het overkoepelend concept voor Onderwijsmens luidt: 'Perspectief'. Perspectief staat voor ontwikkeling, samenhang en is toekomstgericht. Vanuit perspectief kijk je ruimtelijk vanuit meerdere invalshoeken en standpunten. Bovendien is het een positief begrip, het geeft een verwachting, een vooruitzicht.
Het beeldmerk is een zeshoek opgebouwd uit verschillende facetten. Samen vormen ze een geheel, ze bestaat uit de som der delen. Er zit perspectief in.
OnderwijsMens Logo en pay off
Top