over ons klanten type werk contact
// opdrachtgevers in de spits We werken graag samen op basis van gelijkwaardigheid. In een open en informele sfeer gaan we samen op zoek gaan naar het beste antwoord op de communicatievraag. Zo zijn onze klanten een essentieel onderdeel van ons team.
DJEENZ
Emofra bestaat uit 2 kledingwinkels voor dames en heren in Maasbree en Overloon. Jeans is hun belangrijkste verkoop-item. De naam Emofra alsmede het logo sprak de doelgroep niet meer aan. Tijd voor een nieuwe frisse verrassende naam met een modern logo! Wij hebben de nieuwe naam djeenz en het bijpassende logo ontwikkeld.
DJEENZ Website
Elk seizoen wordt de site gevuld met foto's van de nieuwe collectie_2014

www.djeenz.nl
Djeenz Website
Djeenz Website
Top
DJEENZ Flyers
2011
Djeenz Flyers
Djeenz Flyers
Top
DJEENZ Tassen
2010
Djeenz Tassen
Top
DJEENZ Signing
2010
Djeenz Signing
Top
DJEENZ Introductie nieuwe naam
Advertentie & Riemclip_2009
Djeenz Introductie campagne nieuwe naam
Djeenz Introductie campagne nieuwe naam
Djeenz Introductie campagne nieuwe naam
Top
DJEENZ Huisstijl
2009
Djeenz Huisstijl
Djeenz Huisstijl
Top
DJEENZ Naam en logo
2009

Jeans is het belangrijkste verkoop-item van Emofra. Dit is als uitgangspunt genomen bij de ontwikkeling van een nieuwe naam. In het woordenboek staat achter het woord wat je zoekt altijd tussen haakjes de uitspraak. Voor jeans is dat letterlijk djeenz. Dé nieuwe naam. Door de eigen schrijfwijze met de haakjes eromheen is het hip en jong en dat spreekt precies de gewenste doelgroep aan. De kleur blauw linkt weer letterlijk aan djeenz.
Djeenz Naam en logo
Top