over ons klanten type werk contact
We zijn een veelzijdig creative team. Maken animaties met flair. Verpakkingen die - figuurlijk! - uit het schap springen. Brochures en jaarverslagen die uitnodigen. Huisstijlen die opvallen.
Ervaren. Onderscheidend. Betrokken.

Bedrijfsidentiteit


Het logo en de huisstijl behoren tot de belangrijkste bouwstenen van uw identiteit. De beoordeling ervan vindt echter zuiver plaats op gevoelsmatige gronden. Als onderneming kun je krachtige degelijkheid of speelse creativiteit uitstralen zonder daarvoor één hard argument te gebruiken. Dat is de macht van het beeld. Volgens ons vereist het ontwikkelen van een goed logo niet alleen creativiteit, maar ook een sterk inzicht in de missie, doelgroep en de branchecultuur van een bedrijf.
Visuele communicatie


De dienstverlening van vrijwel alle bedrijven ontwikkelt zich razendsnel. Onderlinge relaties krijgen meer diepgang en worden 'partnerships'. Dat vergt meer inspanning bij het onderhouden van relaties en het bepalen van het juiste imago. Laat uw klanten weten wat uw visie is, uw kennis, uw mogelijkheden en zorg ervoor dat uw imago aansluit bij de juiste doelgroep. Wij weten hoe we uw boodschap adequaat en prachtig kunnen vertalen. In beelden, in woorden. Maek adviseert, ontwerpt en voert uit.
Product- en verpakkingsontwerp


Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen. Oftwel: een superieur product wordt pas succesvol wanneer de consument die superioriteit ook erkent. Een goed communicatietraject is daarvoor onontbeerlijk. Maar hoe maak je een keuze uit de vele middelen die je daarbij als onderneming ter beschikking staan? Maek helpt. Met het design van uw product, de juiste verpakking of Point of Sale materiaal. Dat doen we consequent, efficiënt, doeltreffend.
Animatie en webdesign


Offline én online massamedia zijn in deze tijd onverminderd belangrijk om contact te maken met uw doelgroep. Doe het daarom goed. Let op de inhoud en vormgeving van uw campagne. Maar bedenk dat ook timing en mediakeuze cruciale factoren zijn in het succes ervan. Maek adviseert over alle stappen in het media traject, offline en online. Van ontwerp tot evaluatie.